La Dra. Berbegal fa una estada de recerca a la King’s Business School

27/07/18
Comparteix aquesta informació

L’objectiu ha estat treballar en un estudi sobre universitats emprenedores amb professors del grup de recerca en Estratègia, gestió internacional i emprenedoria.

La Dra. Berbegal fa una estada de recerca a la King’s Business School

La Dra. Jasmina Berbegal ha fet una estada de recerca de tres mesos fins a finals de juliol a la King’s Business School del King’s College de Londres.

L’objectiu ha estat treballar en un estudi sobre universitats emprenedores amb professors del grup de recerca Estratègia, gestió internacional i emprenedoria. En concret, ha estudiat com les pràctiques de emprenedoria corporativa s’apliquen a les universitats i l’efecte que té en els resultats l’orientació emprenedora des del punt de vista estratègic.

Durant l’estada, la professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona s’ha reunit amb professors del University College de Londres i de l’Institute of Education amb els quals ja ha treballat en projectes de recerca anteriors. 

Així mateix, del 20 al 22 de juny, va participar com a ponent en la 2018 University-Industry Interaction Conference. A la trobada, celebrada a Londres, hi va presentar dos treballs de recerca desenvolupats amb la també professora de UIC Barcelona Dolors Gil sobre el rol de les universitats en la creació i el foment d’ecosistemes emprenedors.