La Dra. Jasmina Berbegal difon la recerca que fa la Facultat en dos congressos internacionals

22/07/16
Comparteix aquesta informació

La Dra. Jasmina Berbegal, professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, va participar en el XXV Meeting of the Economics of Education Association organitzat per l’Asociación de Economía de la Educación, celebrat a Badajoz els dies 30 de juny i 1 de juliol. 

La Dra. Jasmina Berbegal difon la recerca que fa la Facultat en dos congressos internacionals

Durant les jornades, la professora va moderar una sessió sobre Education Policy i va presentar dues comunicacions: “University research parks: What is their real effect on university research outputs?” i “Analysing the determinants of students’ loyalty in the higher education context: The Catalan University system case”. 

La primera de les comunicacions és resultat del treball de fi de màster de l’alumne Adrián Guerrero, a qui la professora Berbegal va dirigir la tesi, dins del programa de Màster en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció de UIC Barcelona. 

La segona comunicació és fruit d’un conveni signat amb AQU Catalunya per a l’explotació de dades sobre els graduats de les universitats catalanes. En aquest cas els coautors eren els també professors de UIC Barcelona Marta Mas i Frederic Marimon i el professor Josep Llach, de la Universitat de Girona. 

L’activitat de difusió de la recerca duta a terme al llarg d’aquest curs també  ha continuat aquesta darrera setmana. Els dies 6 i 7 de juliol, la professora Berbegal ha assistit a la 1st International Conference on Advanced Research Methods and Analytics, celebrada a València, en la qual ha actuat com a membre del comitè científic. Durant el congrés també va presentar un treball titulat “Firm survival strategies for entrepreneurs and freelancers in the translator and interpreter sector”, elaborat conjuntament amb la professora Clara Gieure, de la Universitat Catòlica de València, i el treball “Examining technology transfer activities at universities: Does one recipe explain all outcomes?”, juntament amb l’alumne de màster Adrián Guerrero.