La Dra. Lázaro analitza el dret català i la relació parental en les famílies recompostes a Reims

03/05/13
Comparteix aquesta informació

La Dra. Carmen M. Lázaro, professora de la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques, va impartir la conferència «La parentalité dans les familles recomposées en droit catalan» al congrés «La complémentarité des sexes en droit de la famille» que va tenir lloc el 8 d'abril a la Université de Reims.

La Dra. Lázaro analitza el dret català i la relació parental en les famílies recompostes a Reims

El congrés, organitzat per la Université de Reims juntament amb l’Ecole Régionale des Avocats du Grand-Est (ERAGE), va aprofundir en la complementarietat dels sexes en el dret de la família.

La jornada, presidida per la Dra. Catherine Labrusse-Riou, professora emèrita de la Univeristé de Panthéon-Sorbonne, va analitzar al llarg del seu programa temes com la identitat sexual en la jurisprudència del Tribunal de Cassació, el dret de gènere, l’estabilitat de la relació parental en el cas de la separació forçada, entre d’altres.

En concret, la Dra. Carmen M. Lázaro va impartir la conferència «La parentalité dans les familles recomposées en droit catalan» en què va analitzar el tracte que es dóna, en el dret català, a la relació parental en les famílies recompostes.