La Dra. Lorente forma part de la Xarxa Sine Dolore

29/11/13
Comparteix aquesta informació

La directora del Laboratori d'Anatomia Quirúrgica i Funcional de la UIC, la Dra. Marian Lorente, forma part de la Xarxa d'Investigació Sine Dolore, formada per prestigiosos professionals l'objectiu comú dels quals és el tractament del dolor.

La Dra. Lorente forma part de la Xarxa Sine Dolore

La Dra. Marian Lorente va participar el mes d'octubre en la II European Multidisciplinary Network in Pain Research and Education Meeting (EMNIPRE), impartint una conferència sobre els aspectes bàsics de la recerca en dolor.

D'aquesta manera, la Dra. Lorente s'incorporava, a més a més, a la Xarxa d'Investigació contra el dolor EMNIPRE, iniciativa promoguda per l'associació Sine Dolore, que està formada per prestigiosos professionals amb l'objectiu comú de tractar el dolor.

Entre els propòsits de la Xarxa Sine Dolore hi ha, precisament, el compromís d'unir esforços que estiguin encaminats a donar respostes i suport científic als professionals que intervenen en aquest procés, i ajudar familiars i pacients.

La UIC i el Laboratori d'Anatomia Quirúrgica i Funcional que dirigeix ??la Dra. Lorente treballen el dolor des de fa temps, i fan recerca en els nervis perifèrics per poder ajudar en l'ús de la radiofreqüència i els estimuladors neuronals.