La Dra. Lorente, ponent en les IV Jornades del Tractament del Dolor

21/02/14
Comparteix aquesta informació

La Dra. Marian Lorente va impartir dues conferències a les IV Jornades del Tractament del Dolor organitzades per l'Associació Espanyola de Pacients contra el Dolor: Sine Dolore que van tenir lloc els dies 4 i 5 de febrer a Cadis.

La Dra. Lorente, ponent en les IV Jornades del Tractament del Dolor

Un total de 300 metges de les unitats del dolor i de la indústria farmacèutica van participar en les jornades, que van abordar el tema del dolor crònic en multiplicitat d'àrees de la medicina. També hi va haver un taller d'ecografia pràctic i tertúlies sobre el "dolor irruptiu".

Per la seva banda, la Dra. Marian Lorente, directora del Laboratori d'Anatomia Quirúrgica i Funcional de la UIC, va impartir la ponència "Localització anatòmica de les branques nervioses articulars del genoll-nervis geniculats-correlació amb estructures percutànies per al tractament de la gonàlgia". En aquesta primera sessió va presentar el Laboratori d'Anatomia Quirúrgica en què s'ha dut a terme un projecte d'investigació del mal de genoll. Així mateix, va impartir una segona sessió sobre els efectes biològics de l'acupuntura dins de l'apartat sobre l'acupuntura com a tractament del dolor.