La Dra. Marian Lorente imparteix una ponència al Primer Congrés Mundial d’Acupuntura Mèdica ICMART-FILASMA

22/06/17
Comparteix aquesta informació

Marian Lorente, professora d’Anatomia i directora de la Unitat d’Integrative Health and Pain Management de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona, ha participat al Primer Congrés Mundial d’Acupuntura Mèdica com a ponent convidada, amb la conferència “Acupuntura en neuropatia induïda per tractaments oncològics”.

La Dra. Marian Lorente imparteix una ponència al Primer Congrés Mundial d’Acupuntura Mèdica ICMART-FILASMA

La Dra. Lorente forma part de l’equip que treballa en el projecte pioner a Espanya centrat en el tractament de la neuropatia per toxicitat de la quimioteràpia, i que es desenvolupa a l’Hospital de Dia del Consorci Sanitari de Terrassa. La professora, a més a més, va ser l’encarregada de moderar un dels workshops que es van desenvolupar en el marc del congrés, centrat en el diagnòstic.

Mèxic ha estat la ciutat triada per acollir el Primer Congrés Mundial d’Acupuntura Mèdica, organitzat per l’ICMART (International Council of Medical Acupuncture and Related Techniques), que compta amb l’experiència d’haver organitzat 31 congressos mundials, i FILASMA (Federació Ibero-Llatinoameriana de Societats Mèdiques d’Acupuntura), representades pel COMAH (Col·legi Mexicà d’Acupuntura Humana A. C.).