La Dra. Marta Crispí participa al projecte del nou web del Monestir de Ripoll

27/05/14
Comparteix aquesta informació

La Dra. Marta Crispí, directora del Màster Universitari en Gestió Cultural de la Facultat d'Humanitats, ha participat en el projecte del nou web del Monestir de Ripoll, que es va presentar oficialment el 15 de maig passat.

La Dra. Marta Crispí participa al projecte del nou web del Monestir de Ripoll

L’objectiu del web ha estat donar a conèixer, amb uns continguts de qualitat i actualitzats, la història del monestir, fundat per Guifré el Pilós al segle IX, i el seu valuós patrimoni artístic i arquitectònic. L’equip de redacció, Carles Puigferrat i Marta Crispí, ha creat un discurs basat en dos eixos: d’una banda, material gràfic que explica visualment el monestir, i, de l’altra, un discurs sòlid i flexible que s’adapta als interessos dels visitants del web.

La pàgina incorpora elements singulars com dues composicions musicals que s’interpretaven al monestir a l’edat mitjana i a l’edat moderna, la portalada romànica interactiva del monestir, que ofereix la possibilitat de conèixer amb gran detall algunes de les escenes d’aquesta gran façana del segle XII i, finalment, la planta del monestir, també interactiva i amb els punts de màxim interès.

La pàgina es pot visitar al següent enllaç: www.monestirderipoll.cat