La Dra. Marta Trapero-Bertran participa en el projecte europeu TackSHS

29/11/16
Comparteix aquesta informació

La Dra. Marta Trapero-Bertran, professora i investigadora de la Facultat d’Economia i Ciències Socials, participa com a investigadora en el projecte “Tackling secondhand tobacco smoke and e-cigarette emissions: exposure assessment, novel interventions, impact on lung diseases and economic burden in diverse European populations” (TackSHS) (http://tackshs.eu/). 

La Dra. Marta Trapero-Bertran participa en el projecte europeu TackSHS

TackSHS és un nou projecte de recerca finançat pel Programa de Recerca i Innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea. TackSHS té com a objectiu millorar el nostre coneixement de les conseqüències en salut dels fumadors passius i de les cigarretes electròniques i trobar maneres de fer front a l’impacte en salut causat per l’exposició a aquests aerosols. 

Aquest projecte de quatre anys, que va començar el 2015, reuneix els principals centres de recerca europeus en tabac per treballar en col·laboració, amb una visió global i integrada, a fi de generar un canvi significatiu en el coneixement del tabac passiu i les cigarretes electròniques.