La Dra. Racionero analitza a Bilbao les actuacions educatives d'èxit a Europa

11/10/13
Comparteix aquesta informació

La Dra. Sandra Racionero, professora de la Facultat d'Educació, va participar com a ponent en el Xè Congrés Internacional Noves Claus. Ingredients per a l'Educació 10, que va tenir lloc a Bilbao el 4 i 5 d'octubre passats.

La Dra. Racionero analitza a Bilbao les actuacions educatives d'èxit a Europa

En la conferència “Actuacions educatives d’èxit a Europa”, Racionero va analitzar les actuacions educatives que s’han dut a terme en els centres educatius de més èxit d’Europa .

Es tracta d’actuacions que la recerca ha demostrat que fan disminuir el fracàs escolar i milloren la convivència en tots els contextos. Al llarg de la conferència, la professora va presentar quatre d’aquestes intervencions educatives, les seves bases teòriques i evidències d’impacte. En concret, va parlar d’actuacions com els grups interactius, les tertúlies literàries dialògiques, l’extensió del temps d’aprenentatge o la formació de familiars.

El congrés, organitzat per la Fundació Noves Claus Educatives, va reunir prop de 400 professors i hi van participar ponents com Ewan McIntosh, Carol McGuinness o Victoria Bergsagel.