La Facultat de Ciències de la Comunicació, al Festival de Sitges

31/10/19
Comparteix aquesta informació

Van ser deu dies de cinema, catifes vermelles, terror, fantasia i… crispetes. Enguany, a la 52a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges hi van participar diferents professors de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona. Des de la presentació d’un llargmetratge fins a la participació com a membre d’un dels jurats.

La Facultat de Ciències de la Comunicació, al Festival de Sitges
[A la foto: el jurat de la secció Cocoon (Albert Pinto, Isadora García i Daniel Cohen, director del Festival Europeu de Cinema Fantàstic d’Estrasburg) amb Geoofrey Cowper, a la dreta].
 

D’una banda, el productor Arturo Méndiz, guanyador de tres Goya per diferents curtmetratges i que, el curs passat, va ser candidat als Oscar per Timecode, va estrenar el seu primer llargmetratge a Sitges, Cuerdas: la història d’una noia tetraplègica que es queda sola en una masia i ha de lluitar contra un gos.

També hi va presentar el seu treball fílmic Óscar Sueiro, responsable del Digital Media Studios de la Facultat. Sueiro ha estat el director, guionista i responsable de la fotografia del curtmetratge Ritual, que es va estrenar al festival, en la secció Brigadoon.

D’altra banda, Geoofrey Cowper i Violeta Kovacsics van ser coordinadors, respectivament, de la secció Coocon de cinema i realitat virtual i del Diari del Festival, del qual la professora Kovacsics també va ser redactora.

Finalment, la professora Isadora García va formar part del jurat de la secció Cocoon.