La Facultat d’Educació acomiada el curs amb dues graduacions

02/07/18
Comparteix aquesta informació

La catedràtica de Didàctica de les Ciències Experimentals de la UB, Teresa Tilló, i la inspectora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Pilar Casals han estat les padrines de la promoció 2015-2018.

La Facultat d’Educació acomiada el curs amb dues graduacions

La Facultat d’Educació ha acomiadat el curs escolar amb les graduacions dels graus en Educació Primària i Educació Infantil.

El 22 de juny es va celebrar el primer acte de graduació, del qual va ser padrina la catedràtica de Didàctica de les Ciències Experimentals de la UB, Teresa Tilló, que va oferir una lliçó magistral. De la mateixa manera, la inspectora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Pilar Casals va apadrinar la promoció del Grau en Educació Infantil, el 29 de juny. 

En la cerimònia de graduació del Grau en Educació Infantil, el vicedegà, Salvador Vidal, va ser l’encarregat d’inaugurar l’acte, per després donar la paraula a la corresponent padrina. En la graduació del Grau en Educació Primària, va ser la vicedegana Mònica Fernández qui va donar la benvinguda a alumnes, familiars i convidats.

Després de les seves paraules, es va fer entrega dels diplomes, abans dels discursos dels delegats de la promoció i la corresponent clausura de l’acte, a càrrec de la degana de la Facultat, Esther Jiménez. Van ser dues emotives cerimònies a les quals es va posar el punt final amb l’himne universitari: Gaudeamus Igitur.