La Facultat d'Educació signa un conveni amb el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

06/10/14
Comparteix aquesta informació

El 29 de setembre passat, la Facultat d'Educació de la UIC i el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB) van signar un conveni. Aquest acord permet als estudiants de la menció d'Educació Física fer classes pràctiques a les instal·lacions del CEEB. A la firma van assistir-hi Jaume Mora i Josep Sardà, director i gerent, respectivament, del CEEB.

La Facultat d'Educació signa un conveni amb el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

Gràcies a aquest conveni, els alumnes que triïn la UIC per a la menció d’Educació Física podran utilitzar les instal·lacions gestionades pel CEEB. Aquestes instal·lacions, de primer nivell i adequades per practicar tot tipus d’esports escolars, disposen d’un pavelló esportiu, camps exteriors amb mesures reglamentàries, una pista d’atletisme, sales per a activitats dirigides, pistes de bàdminton i tot allò necessari per dur a terme l’esport escolar. Tot això al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella.

A més, la situació de les instal·lacions permet aprofitar els recursos naturals de la ciutat i dur a terme activitats esportives sobre la sorra de la platja. També té l’avantatge que el complex es troba al costat d’un circuit de running.

Sergi Font, responsable de la menció, creu que “aquesta col·laboració suposa un salt important pel que fa a continguts i qualitat”.

De fet, tant la UIC com el CEEB es preocupen per millorar l’ensenyament escolar i això ha obert la possibilitat que els estudiants de la nostra universitat participin en projectes per millorar les zones més desfavorides de Barcelona a través de l’esport escolar. També es planteja la possibilitat de treballar conjuntament en estudis d’investigació a escala internacional coordinats pel CEEB.