La Facultat d’Humanitats celebra l’acte Promise amb els nous graduats

06/07/18
Comparteix aquesta informació

Estudiants, professors i personal universitari acomiaden el darrer curs acadèmic amb una celebració en la qual s’obria la porta a la comunitat Alumni

La Facultat d’Humanitats celebra l’acte Promise amb els nous graduats

Alumnes de la Facultat d’Humanitats s’han graduat aquest 28 de juny amb una celebració solemne però abans, estudiants i professors han participat en l’acte Promise Humanitats en el qual s’obria la porta a continuar formant part de la comunitat UIC Barcelona.

A la presentació de l’acte, la degana de la facultat, Judith Urbano, s’ha dirigit als nous graduats per proposar que tornessin sempre a la universitat en la qual podran comptar en tot moment amb els professors que els han acompanyat tots aquests anys. 

Un d’ells, el professor Xavier Escribano, ha aprofitat la trobada per oferir un discurs més personal i informal i també un consell: “Manteniu els peus a terra, les mans cap als altres i el cap a la transcendència”. Per la seva banda, el subdelegat de la promoció, Albert Grandes, ha volgut recomanar als seus companys que mai deixin d’aprendre. 

Després dels discursos, la directora d’Alumni & Carreres Profesionals, Inmaculada Ortega, ha volgut donar la benvinguda als nous graduats a la comunitat de què formen part tots els professionals que han estudiat a la Universitat. Per últim, es va fer entrega de les orles i dels llibres de promoció per tancar la celebració amb què es posava el punt i a part de la relació dels ara exalumnes amb UIC Barcelona.