La Facultat d'Humanitats celebra la festivitat del seu patró, Sant Isidor

28/04/14
Comparteix aquesta informació

La Facultat d'Humanitats va celebrar el 25 d'abril passat la festivitat del seu patró, Sant Isidor, en el marc de la Setmana Cultural.

La Facultat d'Humanitats celebra la festivitat del seu patró, Sant Isidor

Durant la celebració va tenir lloc la conferència “Sant Isidor de Sevilla, patró de les Humanitats”, a càrrec del Dr. Xavier Baró, vicedegà de la Facultat d’Humanitats.

Al llarg de la ponència, el Dr. Baró va aprofundir en els trets bàsics de les aportacions de Sant Isidor de Sevilla, d’una banda, com a humanista (l’obra coneguda com a Etimologies), i, de l’altra, com a creient (els tres llibres de les Sentències), i també va explicar per què els estudis humanístics el tenen com a patró.

Dins de la celebració, també es va fer l’entrega de premis del Seminari-concurs d’oratòria. Durant un parell de setmanes, els participants del concurs van rebre sessions teoricopràctiques sobre oratòria com a preparació per al concurs final, que es va celebrar el 24 d’abril.

Els guanyadors del van ser: Laura Roigé amb «L’arquitectura de la felicitat», María Pía i Sara Peralta  amb «Som ciutadans del món».