La Facultat d’Humanitats, crea una App que dóna a conèixer les diferents sortides professionals dels estudis humanístics

19/12/14
Comparteix aquesta informació

La Facultat d’Humanitats de la UIC ha creat, amb la col·laboració de professionals del sector i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament (ICUB), una aplicació per a telèfons mòbils amb l’objectiu d’ajudar els joves amb interessos humanístics a descobrir un ventall ampli d’opcions professionals.

La Facultat d’Humanitats, crea una App que dóna a conèixer les diferents sortides professionals dels estudis humanístics

La idea de fer l’aplicació Cultural Job Game “va néixer de nombroses converses amb alumnes i professors de batxillerat. Sovint ens pregunten quines sortides té el grau en Humanitats i l’app es proposa donar una resposta a aquest dubte mitjançant un joc lúdic i formatiu”, diu la degana de la Facultat d’Humanitats, Teresa Vallès.

L’aplicació és un joc de preguntes i respostes tipus Trivial i està separat per nivells. Un cop assolit cada nivell, diferents professionals del sector expliquen, en un vídeo breu, en què consisteix la seva feina. Alguns d’aquests col·laboradors han estat, entre d’altres, Màrius Serra, periodista cultural; Berta Ribé, responsable del servei educatiu del Museu de la Música de Barcelona; Ruben García, product manager del Club TR3SC, o Paquita Navarro, responsable en projectes de digitalització de la Biblioteca de Catalunya.

Qui aconsegueixi superar tots els nivells de l’aplicació podrà participar el 30 d’abril –amb inscripció prèvia abans del dia 20– a una taula rodona i a un sorteig. El premi gros del sorteig serà una rebaixa del 80 % en el primer curs acadèmic del grau d’Humanitats i Estudis Culturals.

També se sortejaran altres premis com: carnets de soci del club de cultura TR3SC, tiquets regal per valor de 30 euros de l’FNAC i diferent marxandatge de la UIC.

L’aplicació està disponible per a dispositius Android a Google Play.

Descarrega't l'App