La Facultat d’Odontologia, al National Symposium Osteology Spain

17/03/17
Comparteix aquesta informació

Quatre professors d’Odontologia de UIC Barcelona van participar amb ponències i conferències al National Symposium organitzat per l’Osteology Foundation a Barcelona, durant el 17 i 18 de febrer.

La Facultat d’Odontologia, al National Symposium Osteology Spain

Federico Hernández Alfaro i José Nart van impartir dues conferències: “Reconstrucción de la sonrisa mediante reposición esquelética” i “¿Cómo tratar la periimplantitis? Diferentes opciones terapéuticas”, respectivament.

En la categoria Osteology Research Forum, els professors de Periodòncia Lucía Barallat i Ernest Roig van oferir sengles ponències. Barallat va impartir una ponència titulada “Radiographic and histologic evaluation of deproteinized bovine bone mineral vs. deproteinized bovine bone mineral with 10% collagen in ridge preservation. A randomized controlled clinical trial”. Per la seva banda, Roig va oferir la ponència “Soft tissue volume gain around dental implants using autogenous epithelial connective tissue graft from the palate or tuberosity. A randomized prospective clinical study”.

El National Symposium Osteology Spain va atreure a Barcelona els millors experts nacionals i internacionals en el camp de la regeneració de teixits durs i tous, i va ser el referent per a tots els cirurgians orals i maxil·lofacials, periodontistes i professionals de la salut oral interessats en la implantologia i les teràpies regeneratives.

El Programa Científic del Simposi va abordar moltes de les qüestions que s’han d’afrontar en el treball diari de la pràctica clínica quan els professionals s’enfronten a les teràpies de regeneració de teixits ossis i tous.

La missió de la Fundació Osteology és vincular ciència i pràctica, i amb aquesta finalitat es va organitzar així mateix un fòrum d’investigació en què els joves investigadors van presentar les seves conclusions més rellevants en teràpies regeneratives.