La Facultat d’Odontologia, present al congrés SEPA Jove

19/11/14
Comparteix aquesta informació

La Facultat d’Odontologia de la UIC va participar al congrés SEPA Jove, que organitza la Societat Espanyola de Periodòncia (SEPA). Aquesta edició –la desena– es va celebrar a Santiago de Compostel•la els dies 7 i 8 de novembre.

La Facultat d’Odontologia, present al congrés SEPA Jove

Com en anys anteriors, la Facultat d’Odontologia va ser present al congrés SEPA Jove. Aquesta vegada, la trobada científica es va enfocar cap al paper dels teixits tous en l’èxit del tractament multidisciplinari.

Els alumnes de la UIC hi van presentar set pòsters en total: tres de creats per alumnes de grau i els quatre restants, per alumnes de màster.

En la categoria de pòster clínic, van ser finalistes dos pòsters de la casa. Un, el dels alumnes de màster M. Martí, G. Maino, L. Barallat, R. Galindo, A. Molina, V. Ruiz-Magaz, A. Santos i J. Nart, tenia per títol “Corticotomies en el tractament ortodòntic de pacients adults. A propòsit d’un cas clínic”.  

L’altre treball que es va presentar va ser el pòster dissenyat pels alumnes de grau A. Romero, B. Paniagua, J. Nart i J. Basilio, que hi van tractar el tema del “Maneig interdisciplinari del sector anterosuperior. A propòsit d’un cas”.

Al congrés, que celebrava la desena edició, hi van participar ponents coneguts en el món de l’odontologia com la Dra. Patricia Solano, la Dra. Laurence Adriaens, el Dr. Nacho Sanz-Martín, el Dr. Jon Gurrea, el Dr. Rafael Naranjo i la Dra. Josune Antía.