La Facultat d'Odontologia, present al Greater New York Dental Meeting

19/12/13
Comparteix aquesta informació

La Facultat d'Odontologia ha assistit per segona vegada a la 89a edició del Greater New York Dental Meeting, que va tenir lloc de l'1 al 4 de desembre a la ciutat de Nova York.

La Facultat d'Odontologia, present al Greater New York Dental Meeting

La Facultat d’Odontologia va participar amb un estand informatiu al recinte firal Jacob K. Javits Convention Center, amb el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat, i el Sr Joan Vidal, gerent de la Facultat i de la Clínica Universitària d’Odontologia (CUO), com a representants de la UIC .

El Greater New York Dental Meeting (GNYDM) és l’esdeveniment d’assistència sanitària dental més gran als Estats Units i el tercer esdeveniment odontològic més gran del món. Atrau més de 53.000 assistents provinents dels 50 estats nord-americans i de 130 països.

Durant el Greater New York Dental Meeting , la Facultat va poder reforçar vincles amb la New York University, universitat amb la qual s’ha començat a treballar conjuntament en un màster en la modalitat d’integrada i restauradora. El màster, de dos anys, preveu que els alumnes facin un intercanvi d’un any, tant a la New York University com a la Universitat Internacional de Catalunya.