La Facultat i Birkbeck, Universitat de Londres s'uneixen per oferir el doble grau en ADE i Màrqueting

25/01/19
Comparteix aquesta informació

Els estudiants cursaran el segon semestre de quart i el cinquè any a Londres per completar els seus estudis

La Facultat i Birkbeck, Universitat de Londres s'uneixen per oferir el doble grau en ADE i Màrqueting

El rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), el Dr. Xavier Gil, i la secretària general de Birkbeck, Universitat de Londres, Megan Reeves, han signat un conveni pel qual els estudiants de UIC Barcelona podran completar a Londres el doble grau internacional en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Màrqueting en cinc anys.

El conveni permetrà als alumnes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials completar els seus estudis en un dels colleges de la prestigiosa Universitat de Londres. Aquest programa de doble titulació internacional proporciona un coneixement integral de les organitzacions, la gestió empresarial i la direcció d'àrees funcionals, juntament amb una especialització en l'àrea del màrqueting.

En paraules de la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, Marta Mas, “aquesta doble titulació enriqueix en gran mesura el perfil competencial que demanen avui dia les empreses”. Mas també assenyala que gràcies a aquest doble grau, “s'obre una diversitat d'oportunitats laborals més àmplia en àrees que es demanen tant avui dia com són màrqueting, màrqueting digital o analytics, entre d’altres”.

El doble grau forma part de l'aposta per la internacionalització de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona que des de fa més de 10 anys ofereix l'itinerari en anglès. En concret, aquest doble grau se suma als dobles graus en ADE i BSc in Financial Economics o ADE i BSc in Economics també amb la prestigiosa Birkbeck, Universitat de Londres.