La Fundació Adecco dóna suport a l’assignatura Accessibilitat de la School of Architecture de UIC Barcelona

27/11/15
Comparteix aquesta informació

La Fundació Adecco i la School of Architecture de UIC Barcelona han signat un acord a través del qual la Fundació Adecco dóna suport a la setena edició de l’assignatura Accessibilitat, coordinada pel professor Enrique Rovira-Beleta Cuyás de la School of Architecture de UIC Barcelona, que té com a objectiu formar futurs professionals en la implementació de projectes arquitectònics accessibles que afavoreixin la integració laboral de persones amb discapacitat.

La Fundació Adecco dóna suport a l’assignatura Accessibilitat de la School of Architecture de UIC Barcelona

Gràcies a la signatura d’aquest conveni, la Fundació col·labora econòmicament amb la School of Architecture i hi aporta coneixements aplicats amb la finalitat de difondre’ls en l’àmbit acadèmic, social i professional. D’aquesta manera, s’afavoreix la integració laboral de persones amb discapacitat.

L’objectiu és que les persones responsables de projectar, dissenyar i construir espais ho facin integrant-hi els principis d’accessibilitat, no només com una obligació normativa, sinó com a part del concepte projectual, dominant els detalls necessaris, per poder aplicar l’accessibilitat de manera desapercebuda.

Segons Enrique Rovira-Beleta, arquitecte i coordinador del curs, “pretenem que l’alumne descobreixi les capacitats de les persones amb discapacitat, i que entengui que l’accessibilitat no és solament una necessitat per a les persones amb discapacitats, sinó un avantatge per a tots els ciutadans, que a més redunda en una millora de la qualitat del seu projecte”.