La Jornada Universitat-Empresa connecta un any més l’alumnat amb la realitat del món empresarial

25/10/19
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials i la Facultat de Dret han organitzat un any més la Jornada Universitat-Empresa, una trobada amb el món empresarial dirigida als alumnes dels últims anys de carrera.

La Jornada Universitat-Empresa connecta un any més l’alumnat amb la realitat del món empresarial

Durant tot el matí, el passeig de la Fontana es va omplir d'estands d'empreses, despatxos i multinacionals que van donar a conèixer als alumnes les seves ofertes de pràctiques i de posicions per a perfils júnior. Per la seva banda, els alumnes dels darrers cursos de grau, així com els alumnes de màster, van poder lliurar els seus curriculum vitae i presentar-se davant els representants de les diverses empreses que van participar en la jornada, tot fent networking

En la Jornada Universitat-Empresa, sempre hi participen empreses referents en les seves respectives àrees de negoci perquè transmetin als alumnes la realitat empresarial, la situació del mercat laboral i posin de manifest l'augment cada vegada més fort de la vinculació entre empresa i universitat.

La jornada té un objectiu doble: per una banda, donar a conèixer a l’alumnat els reptes constants que han de superar les empreses en un mercat cada vegada més competitiu i globalitzat, i per una altra banda, indicar als futurs graduats els coneixements i competències que es demanden actualment a les empreses. És una manera de facilitar l'entrada en el món professional.