La professora Tintoré col·labora en la creació d'un Observatori de Lideratge Educatiu

07/01/19
Comparteix aquesta informació

Es tracta d'un projecte en col·laboració amb la Universitat Catòlica de Porto

La professora Tintoré col·labora en la creació d'un Observatori de Lideratge Educatiu

La professora Mireia Tintoré va participar al novembre en la creació d'un Observatori de Lideratge Educatiu amb la col·laboració d'altres grups de recerca que pertanyen a la Universitat Catòlica de Porto (UCP) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Els objectius d'aquest observatori són aportar coneixements científics i idees pràctiques per millorar el lideratge educatiu a la península, afavorir el posicionament dels grups de recerca d'aquest territori davant una audiència científica internacional i contribuir a la millora del lideratge educatiu en el territori ibèric. 

Aquest observatori es presentarà oficialment durant les X Jornades Internacionals del grup EDO, que se celebraran a Barcelona el maig del 2019 i també es presentarà en el III Seminari Internacional “Educação, Territórios e desenvolvimiento humano”. 

La idea de la creació d'aquest observatori ibèric sorgeix de la universitat portuguesa a través del grup de recerca en educació del Centre de recerca per al desenvolupament humà. UIC Barcelona i la UAB hi actuen també com a entitats promotores a través del grup EDO-UIC i EDO-UAB.