La UIC assumeix una funció de mecenatge del grau en Humanitats i Estudis Culturals

06/08/12
Comparteix aquesta informació

El motiu d'aquest mecenatge és el convenciment de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) que la societat actual no només pateix una crisi econòmica, sinó també una crisi en la transmissió de valors heretats a través de la cultura. D'aquesta manera, la Universitat aposta per formar professionals de l'àmbit de la cultura capaços de transmetre els valors humans a través de la vida personal i laboral.

A partir del proper curs, els alumnes que es matriculin al grau en Humanitats i Estudis Culturals pagaran la meitat del preu de la matrícula. La UIC assumirà el 50% del preu actual per crèdit, de manera que pels 60 crèdits d’un curs acadèmic, l'alumne haurà d'abonar només 3.540 €.

La degana de la Facultat, la Dra. Teresa Vallès, ha manifestat que "el mecenatge del grau en Humanitats i Estudis Culturals per part de la UIC és una aposta decidida per una societat impregnada d'humanisme i per la formació de professionals del sector cultural que contribueixin al progrés social. El missatge no pot ser més clar: les Humanitats són part de la solució dels problemes que ha d'afrontar la nostra societat. "

La UIC aposta per formar professionals de l'àmbit de la cultura capaços de transmetre aquest patrimoni a través de la vida personal i laboral. En definitiva, és pel sentit de responsabilitat social que la Universitat Internacional de Catalunya vol facilitar que més alumnes puguin accedir al grau que imparteix la Facultat d'Humanitats.