La UIC forma nadius de parla anglesa que col·laboraran com a auxiliars d'anglès a escoles de tot Espanya

17/09/14
Comparteix aquesta informació

Més de 150 persones provinents, sobretot, dels Estats Units, Irlanda i el Regne Unit s'estan formant des d'aquest mes de setembre a la UIC per capacitar-se en l'ensenyament de l'anglès. Aquests alumnes faran pràctiques com a auxiliars de conversa a centres educatius de tot Espanya al llarg del curs escolar.

La UIC forma nadius de parla anglesa que col·laboraran com a auxiliars d'anglès a escoles de tot Espanya

Aquesta formació és possible gràcies als convenis que ha establert la Facultat d’Educació de la UIC amb la Fundació Linguam i l’Associació Langues, i gràcies també a la col·laboració de Meddeas, empresa especialitzada en serveis de suport a l’educació bilingüe i plurilingüe als centres educatius.

Durant tot el curs acadèmic, aquests auxiliars d’anglès es formaran semipresencialment amb les eines i l’equip de professionals de la UIC, a través de la plataforma Moodle i amb el suport del Servei d’Idiomes de la Universitat.

Tal com ha manifestat el degà de la Facultat d’Educació de la UIC, el Dr. Enric Vidal, “estem orgullosos de poder formar futurs formadors més enllà de les nostres aules, i fomentar, d’aquesta manera, la internacionalització, donar suport al professorat titular d’anglès i col·laborar amb un objectiu últim: que els estudiants de tot Espanya dominin l’anglès, idioma bàsic en la societat en què vivim”.

Per la seva banda, el responsable de Meddeas, Tomàs Dawid-Milner, ha declarat que “la globalització de les relacions professionals imposa la necessitat que els ciutadans i, especialment, els que aspiren a ser universitaris siguin capaços de comunicar-se en diferents llengües. El futur professional dels alumnes estarà en bona mesura condicionat per aquesta variable, i, per aquesta raó, una de les principals demandes de la societat és que els estudiants dominin algun idioma diferent de la seva primera llengua”.

Precisament la Facultat d’Educació ofereix una menció específica en anglès i també un postgrau en anglès, la primera edició del qual arrencarà aquest mes de gener.