La UIC ofereix cursos d'estiu relacionats amb l'arquitectura, l'educació, la salut i la família

23/05/12
Comparteix aquesta informació

Aquest estiu la UIC oferirà una quinzena de cursos d'estiu de diverses àrees del coneixement, que s'impartiran des de l'última setmana de juny fins a la primera quinzena de juliol. Un any més, els cursos s'han publicat a la Guia de cursos d'estiu de la Xarxa Vives d'Universitats.

Un curs per millorar la comunicació amb el cos i la veu, un altre d’artteràpia i un altre per controlar la tensió laboral són algunes propostes de la Facultat d’Educació. Des de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF) s’impulsen cursos de lideratge en organitzacions socials i de polítiques familiars. Quant a salut, cursos curiosos com un de simulació d’embaràs, part i puerperi i un altre d’acompanyament davant la mort i el dolor. En el camp de l’arquitectura tampoc falten propostes: un sobre escenografia urbana.

Els cursos formen part de la Guia de cursos d’estiu que cada any publica la Xarxa Vives d’Universitats. La guia inclou els cursos que realitzen les 21 universitats que formen part de la xarxa, així com altres entitats que hi estan vinculades. La guia d’aquest any inclou un total de 671 cursos, que es desenvoluparan en 78 localitats diferents de parla catalana i en els quals està previst que participin unes 25.000 persones.