La UIC presenta la seva oferta de graus al Saló de l'Ensenyament

13/03/13
Comparteix aquesta informació

El rector de la UIC, el Dr. Pere Alavedra, ha saludat avui el secretari d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Antoni Castellà, i el secretari de Polítiques Organitzatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, Lluís Font, al recorregut institucional d'inauguració del Saló de l'Ensenyament, que s'allargarà fins diumenge a la Fira de Barcelona.

La UIC presenta la seva oferta de graus al Saló de l'Ensenyament

Desenes d’estudiants han passat aquest matí pel Saló de l’Ensenyament, que obre les portes des d’avui i fins diumenge a la Fira de Barcelona. A l’estand de la UIC, alumnes voluntaris i personal docent i administratiu oferiran al llarg d’aquests cinc dies informació sobre les catorze titulacions que imparteix la UIC als dos campus, situats a Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

Com a novetat de cara al curs vinent, a la UIC es pot cursar ADE més Enginyeria i obtenir dos títols en cinc anys. La UIC ofereix la possibilitat de cursar part dels estudis d’ADE al Politecnico di Torino (Itàlia) i obtenir el Grau en Administració i Direcció d’Empreses, més el Grau d’Enginyeria Tècnica per la universitat italiana. I amb un any més d’estudi, l’alumne pot obtenir un Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció que es cursa a Barcelona i a Torí. D’aquesta manera, l’estudiant pot dominar fins a dos idiomes estrangers, l’italià i l’anglès.

La UIC aposta també per les dobles titulacions. En total, s’ofereix a l’alumnat la possibilitat de cursar fins a deu dobles titulacions que permeten complementar la seva formació. Humanitats amb Educació, Dret amb ADE o ADE amb Ciència Política i Gestió Pública són tan sols alguns exemples de possibles estudis simultanis a escollir, de manera que l’alumne no només amplia el seu coneixement sinó també les alternatives professionals.

Precisament, la intenció de la UIC és aconseguir no només que els estudiants siguin professionals excel·lents, sinó que conreïn i fomentin altres qualitats que els serviran per desenvolupar-se com a persones i en l’activitat laboral. Per això es posa també un èmfasi especial en aspectes com l’assessorament personal, les tutories o el coaching. La UIC aplica un model docent basat en l’excel·lència acadèmica que es caracteritza per la personalització i per potenciar al màxim les competències dels alumnes.

La UIC serà també divendres i dissabte a la fira Futura, on presentarà la seva oferta de postgraus, amb un centenar de propostes.