La Universitat de Harvard presenta un mètode del cas centrat en la trajectòria professional del Dr. Xavier Corbella

24/11/17
Comparteix aquesta informació

La Universitat de Harvard ha convidat el Dr. Xavier Corbella, vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, a participar com a professor en el curs “Charting the Future of Primary Care: Change, Payment and Population Management”. 

La Universitat de Harvard presenta un mètode del cas centrat en la trajectòria professional del Dr. Xavier Corbella

El curs forma part d’un Programa Executiu del Centre d’Atenció Primària de la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard, on s’ha impartit. Entre d’altres temes, els assistents al curs han tingut l’oportunitat d’estudiar quatre mètodes del cas sobre Gestió del Canvi escrits en base a casos reals d’arreu del món.

Un dels casos, titulat “Top to Bottom: Identifying Places to Change in Catalonia, Spain”, estava centrat en la trajectòria professional del Dr. Xavier Corbella i en la seva àmplia experiència en l’àmbit de la gestió sanitària. Partint del seu càrrec actual com a vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona des del 2013, l’estudi analitzava també les seves anteriors etapes professionals com a director mèdic dels hospitals de la Fundació Althaia a Manresa (2005-2007), i com a director gerent dels hospitals universitaris de Bellvitge (2007-2012) i de Sant Pau (2012-2013).