L’alumna Mar Martínez, seleccionada com a ambaixadora UNICAT a UIC Barcelona

09/10/20
Comparteix aquesta informació

L’estudiant de quart del Grau en Periodisme participarà en la difusió dins la Universitat de les oportunitats professionals que s’ofereixen a les institucions europees.

L’alumna Mar Martínez, seleccionada com a ambaixadora UNICAT a UIC Barcelona

Alumni & Careers de UIC Barcelona ha seleccionat l’alumna Mar Martínez per ser l’ambaixadora UNICAT de referència a la Universitat durant el curs 2020-2021. Martínez, que estudia quart del Grau en Periodisme, participarà en la difusió i promoció a UIC Barcelona de les oportunitats laborals i procediments de selecció existents dins l’àmbit de les institucions de la Unió Europea.

“Haver estat escollida com a ambaixadora UNICAT de UIC Barcelona és un orgull i un repte motivador”, explica la reusenca Mar Martínez, que actualment treballa en una agència de comunicació després d’haver-se format en diferents mitjans de comunicació. “Serà una gran oportunitat per dedicar-me al que m’agrada, la comunicació, i tindré la possibilitat de treballar amb altres universitaris, dels quals segur que aprendré moltes coses”, ha afegit l’estudiant.

És la primera vegada que UIC Barcelona participa en el projecte Ambaixador/a UNICAT, impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la Delegació del Govern davant la UE amb l’objectiu de reforçar la figura de l’EU Career Ambassador i oferir la màxima difusió de les oportunitats laborals i de pràctiques externes existents a les institucions europees. Hi participen les principals universitats de Catalunya.