L’alumni Maria Nolla, guardonada com a millor currículum 2015-2016 pel Col·legi d’Economistes de Catalunya

07/11/16
Comparteix aquesta informació

Maria Nolla, alumni d’ADE, va rebre el 27 d’octubre passat el premi de reconeixement al millor currículum universitari del curs acadèmic 2015-2016 que atorga el Col·legi d’Economistes de Catalunya.

L’alumni Maria Nolla, guardonada com a millor currículum 2015-2016 pel Col·legi d’Economistes de Catalunya

L'alumni Maria Nolla (la primera de l'esquerra) a l'acte de graduació

Durant l’acte, Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Oriol Junqueras, vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, i Agustí Colom, regidor d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, van entregar diversos reconeixements a professionals que han destacat per la seva contribució a l’economia. La trobada va reunir 220 professionals de l’economia i l’empresa. 

El premi s’atorga en reconeixement al millor expedient acadèmic en alguns dels graus que imparteixen les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials. Amb el premi, el guardonat gaudeix de tres anys de col·legiació gratuïta.

En paraules de Maria Nolla “Estic molt agraïda a les persones que han confiat en mi i m'han donat suport, és per elles que m'han atorgat aquest premi. Els valors i l'excel·lència han estat sempre presents en la meva manera de treballar i aquest reconeixement em dóna forces per seguir esforçant-me”.