L’equilibri entre treball i família afecta positivament en la motivació per a la feina en els empleats

26/09/17
Comparteix aquesta informació

L’equilibri entre treball i família afecta positivament en la motivació per a la feina en els empleats, segons un estudi liderat per l’investigador Marc Grau, de la Càtedra d’Atenció al Menor i Polítiques Familiars, de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família, publicat a un article de primer quartil al Journal of Business Research.

L’equilibri entre treball i família afecta positivament en la motivació per a la feina en els empleats

Grau, després d’un any investigant a Harvard, ha publicat l’article “How context matters: The relationship between family supportive supervisor behaviours and motivation to work moderated by gender inequality”.

L’article tracta sobre com el suport en l’equilibri entre treball i família afecta positivament en la motivació per a la feina en els empleats, i això segons el nivell de desigualtat de gènere de cada país. L’estudi es basa en 2.046 participants de quatre països: el Brasil, Kènia, Holanda i les Filipines.

Marc Grau és investigador de la Càtedra d’Atenció al Menor i Polítiques Familiars, a més de ser research fellow al “Women and Public Policy Program”, de la Universitat de Harvard.