L’ESARQ - School of Architecture organitza una setmana d’acollida i integració dels alumnes de primer

15/09/17
Comparteix aquesta informació

Al llarg de la primera setmana de setembre, l’ESARQ - School of Architecture ha donat la benvinguda als alumnes de nou accés i ha organitzat diverses activitats culturals i socials. Aquest any, l’escola té, a primer, més de 60 estudiants que procedeixen dels quatre continents i de 33 nacionalitats diferents.

L’ESARQ - School of Architecture organitza una setmana d’acollida i integració dels alumnes de primer

La setmana de benvinguda ha proposat un seguit d’activitats dissenyades per donar la benvinguda als nous estudiants i ajudar-los a adaptar-se a la vida universitària. L’objectiu és oferir a tots els alumnes de primer un conjunt d’activitats per donar a conèixer l’escola, així com donar-los l’oportunitat de descobrir la ciutat de Barcelona i facilitar la comunicació informal entre ells.

El primer dia del curs els estudiants van conèixer l’equip directiu, van visitar les instal·lacions del centre i van tenir unes sessions informatives sobre els tràmits que han de fer.

Els dies següents van incloure visites guiades per la ciutat de Barcelona i diverses activitats culturals i socials. En cada activitat els acompanyaven professors de l’escola i els estudiants voluntaris d'acollida.

L’acollida i la integració dels alumnes és una prioritat per a l’ESARQ - School of Architecture de UIC Barcelona.