L’Institute for Multilingualism presenta resultats de la seva activitat a l’ICLHE 2017

20/10/17
Comparteix aquesta informació

Helena Roquet, Joan Ploettner, Monica Clua i Noelia Navarro van participar al congrés internacional “Integrating Content and Language in Higher Education” (ICLHE 2017). El congrés és un referent en l’àmbit de la investigació sobre l’ensenyament de les llengües en l’educació superior.

L’Institute for Multilingualism presenta resultats de la seva activitat a l’ICLHE 2017

Al congrés, la directora de l’Institute, la Dra. Helena Roquet, va impartir la ponència “The Effects of English-Medium Instruction (EMI) Programmes in Higher Education: The Case of Morphosyntax in Economics Undergraduates”. 

Per part seva, Joan Ploettner, de l’equip docent de la Unitat de Terceres Llengües de l’Institute, va presentar el pòster “Emerging Tensions in Interdisciplinary Collaboration for English Mediated Instruction”. 

La recerca que desenvolupa l’Institute for Multilingualism és sobre lingüística aplicada. L’Institute també vetlla per la qualitat lingüística global de UIC Barcelona, gestiona i promou el multilingüisme i l’enriquiment sociocultural, i contribueix a millorar les competències lingüístiques de tota la comunitat universitària: l’alumnat, el professorat i el personal administratiu.