Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, nou acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors

11/04/19
Comparteix aquesta informació

El 3 d’abril el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, va ingressar a la Reial Acadèmia Europea de Doctors en un acte celebrat a la sala d’actes de Foment del Treball

Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, nou acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors
Durant la cerimònia d’investidura, el nou acadèmic va llegir el discurs d’ingrés titulat “Los dientes del comer al lucir: evolución de los materiales odontológicos y cambios sociales”. En nom de la Reial Corporació, va contestar el Dr. Pedro Clarós, acadèmic numerari i vicepresident de la Junta de Govern. 
 
Lluís Giner és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, on també va ser professor de l’àrea de pròtesi  i codirector del Postgrau en Pròtesi Bucal i Maxil·lofacial. Des del 2011 és degà de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona, on des de l’any 1998 ha ocupat els càrrecs de director de l’Àrea de Biomaterials i Pròtesis, vicedegà de recerca, i codirector de la Càtedra MIS, de Odontologia Regenerativa, entre d’altres. El Dr. Giner també és secretari de la Conferència Espanyola de Degans i membre actiu de les principals societats científiques de l’àmbit odontològic, com SEPES, SEMO, SEPA, IADR, ADEE o la Pierre Fauchard Academy.