Lunet col·labora amb UIC Barcelona en la dotació d’un fons de beques per a estudiants refugiats sirians

10/07/17
Comparteix aquesta informació

A través de la iniciativa Lunet Solidari, l’empresa dona suport a projectes en col·laboració amb entitats amb les quals comparteix valors com la solidaritat, la igualtat o el respecte.

Lunet, empresa de serveis integrals basats en el manteniment de neteja, ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) a través del qual col·labora en la dotació del fons de beques, en concret, en un dels seus programes: el d’ajuts a estudiants refugiats sirians.

Lunet té com a missió ser una organització compromesa amb les persones. I, a través de la iniciativa Lunet Solidari, dona suport a projectes en col·laboració amb entitats amb les quals comparteix valors com la solidaritat, la igualtat o el respecte. Es tracta de projectes vinculats al desenvolupament de zones deprimides, la millora de l’educació o de les condicions de vida de col·lectius marginats.

El fons de beques de UIC Barcelona permet atendre diferents sol·licituds i programes. Entre altres projectes, es poden atorgar ajuts a estudiants refugiats sirians que acudeixin a sol·licitar l’admissió a UIC Barcelona. En aquest sentit, gràcies a les col·laboracions d’empreses i institucions com Lunet es va ampliant aquest fons de beques. La col·laboració de Lunet al fons de beques serà de 9.000 euros anuals.

En la signatura del conveni, hi han estat presents Xavier Gil, rector; Miguel Ángel Cazcarra, secretari del Patronat; Juan Miguel Carmona, director general de Lunet, i Sara di Lullo, de la Direcció de Desenvolupament Corporatiu de UIC Barcelona.