La manager de Recursos Humans de Rosa Clará comparteix amb els alumnes els seus reptes i objectius

17/10/18
Comparteix aquesta informació

Sandra Martínez-Rovira explica com ajuda les persones que treballen a la firma de moda nupcial.

La manager de Recursos Humans de Rosa Clará comparteix amb els alumnes els seus reptes i objectius

Rosa Clará és una de les firmes de moda nupcial més destacades i internacionals d’Espanya. Els seus dissenys es troben als cinc continents, amb presència a més de 60 països i una plantilla de més de 400 persones. Un gran volum de feina des del punt de vista logístic, però també humà, del qual s’encarrega Sandra Martínez-Rovira, manager de Recursos Humans (RH) a la companyia catalana. 

Després de treballar a Abertis, Martínez-Rovira va canviar de sector i va fer el salt de l’asfalt als casaments, tal com ella mateixa va explicar dimecres 10 d’octubre en una sessió magistral dirigida als alumnes d’ADE. Un món diferent, el del retail, “en què vivim molt al dia”, va manifestar. 

En la sessió, la manager de RH de Rosa Clará també va parlar d’alguns dels reptes i objectius de l’empresa i de la seva posició davant la Direcció General de Rosa Clará, del perfil de les persones que configuren els diferents departaments i de la rotació emocional, entre altres temes.  “El meu objectiu és deixar millor el món on vivim. Deixar un lloc òptim”, va subratllar davant els alumnes que van assistir a la sessió.