Maria Cerrato és convidada a formar els estudiants de doctorat de la Facultat de Ciències Empresarials (Sevilla)

16/01/17
Comparteix aquesta informació

La professora de la Facultat d’Educació Maria Cerrato, coordinadora del Postgrau en Ensenyament de l'Anglès com a Llengua Estrangera, va impartir un workshop per orientar els doctorands en el procés d’escriptura de la seva tesi a la Facultat de Ciències Empresarials de la Universitat Pablo de Olavide (Sevilla).

Maria Cerrato és convidada a formar els estudiants de doctorat de la Facultat de Ciències Empresarials (Sevilla)

La professora d’Educació és experta en formacions orientades a millorar el procés d’escriptura dels investigadors novells. L’any 2014 va defensar la seva tesi, en què va recollir les percepcions i dificultats que els doctorands expressen davant l’escriptura científica a partir d’una mostra de 631 estudiants de doctorat de 37 universitats espanyoles. Durant la seva estada postdoctoral a la Universitat d’Hèlsinki va ampliar el seu estudi comparant les seves dades amb una mostra finlandesa i va mostrar com alguns aspectes culturals influeixen en les nostres representacions sobre l’escriptura.

Gràcies a la seva tesi ha tingut l’oportunitat de participar en formacions diverses, entre les quals destaquen el seminari impartit al Departament de Comunicació de la Universitat Aalto (Finlàndia); el workshop adreçat als investigadors joves, dins del marc de la EARLI Conference on Learning and Development in Early Childhood, dut a terme a la Universitat de Porto, i els cursos com a professora convidada a l’Oxford Brookes University, tant al departament d’Enginyeria Mecànica i Matemàtiques com a l’Oxford Centre for Staff and Learning Development (OCLSD) i la Facultat de la Salut i Ciències de la Vida.

Darrerament, la professora Cerrato també va tenir l’ocasió d’impartir formació al departament d’Educació i al de Bioquímica, de la Universitat d’Oxford, una de les més prestigioses del món.