Maria Virto, de la Fundació Cultural Europea: ‘La democràcia necessita imaginació’

04/06/19
Comparteix aquesta informació

L’experta va oferir una classe magistral als estudiants del Màster en Gestió Cultural amb la finalitat de respondre com l’art i la cultura beneficien la societat.

Maria Virto, de la Fundació Cultural Europea: ‘La democràcia necessita imaginació’

La directora en Finançament i Societat de l’European Cultural Foundation, Maria Virto, va oferir una classe magistral als estudiants del Màster en Gestió Cultural en la qual ha assenyalar que “la democràcia necessita imaginació”.

Virto va assegurar que promoure activitats culturals és necessari per al desenvolupament democràtic de la societat i el benestar general. L’experta també va aclarir que, per aconseguir una cooperació internacional cultural, cal ser inclusiu a l’hora de desenvolupar una estratègia i tenir en ment que totes les cultures són diferents, per la qual cosa es necessita que la cooperació inclogui factors com polítiques, llenguatges i molts elements més.

L’European Cultural Foundation es va crear per estimular i promoure el desenvolupament i la preservació de la comprensió mútua i la solidaritat democràtica. Per aconseguir-ho, la fundació promou activitats culturals i educatives d’interès comú.