La directora de l’Institut, Marta Trapero, publica el llibre 'Economía de la Salud'

13/09/18
Comparteix aquesta informació

La Dra. Marta Trapero, directora de l’Institut de Recerca d'Avaluació de Polítiques Públiques i professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials acaba de publicar el llibre Economía de la Salud.

La directora de l’Institut, Marta Trapero, publica el llibre 'Economía de la Salud'

Al llibre, editat per Pirámide, hi han participat com a coautors els professors Juan Oliva i Álvaro Hidalgo de la Universitat de Castilla-La Mancha, Beatriz González, de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria, y Juan E. del Llano director de la Fundació Gaspar Casal.

L’economia de la salut és la vessant de l’economia que estudia la producció i distribució de salut i atenció sanitària. L’obra analitza qüestions com els determinants de la salut, la fixació de preus als mercats sanitaris, el racionament que suposen les llistes d’espera, el copagament o el mercat dels medicaments genèrics, entre d’altres.

Està estructurada en quatre parts que permeten desenvolupar-ne el contingut de manera independent i gradual, en funció del grau de profunditat que el lector necessiti. Els temes es tracten des d’una perspectiva interdisciplinària i incorpora nombrosos exemples i aplicacions referides a l’entorn socioeconòmic espanyol.

El llibre està dirigit especialment a no economistes, amb l’objectiu que aquesta disciplina arribi a molts programes de formació d’Espanya i de l’Amèrica Llatina.