Membres de la Càtedra IsFamily Santander participen en el primer Congrés Internacional sobre Solidaritat Familiar celebrat a Milà

10/06/16
Comparteix aquesta informació

Montserrat Gas, Rita Cavallotti i Marc Grau, membres de la Càtedra Santander sobre Solidaritat Intergeneracional a la Família (IsFamily Santander Chair) de UIC Barcelona, ​​van participar en el Primer Congrés Internacional sobre Solidaritat Familiar que va tenir lloc els dies 25 i 26 de maig a Milà. El Congrés el va organitzar la Universitat Catòlica de Milà en el marc del Projecte Europeu Interfasol (Intergenerational Family Solidarity within the Family).

Membres de la Càtedra IsFamily Santander participen en el primer Congrés Internacional sobre Solidaritat Familiar celebrat a Milà

La Dra. Cavallotti duu a terme, a més a més, una estada de recerca al Centre Studi e Ricerche sulla Famiglia de la Universitat Catòlica. Juntament amb les professores Giovanna Rossi i Donatella Bramanti, Cavallotti treballa en l’elaboració d’un qüestionari que servirà per desenvolupar un projecte sobre solidaritat familiar a Espanya i posteriorment donarà lloc a un estudi comparatiu amb Itàlia, segons l’acord que han signat recentment l’Institut d’Estudis Superiors de la Família i el Centre Studi Famiglia.

D’altra banda, Marc Grau va participar del 23 al 27 de maig en un seminari de formació (Training School) que forma part de l’acció de Cooperació Europea en Matèria d’Investigació Científica i Tècnica (COST). El seminari va reunir catorze investigadors i professors de diversos països europeus amb l’objectiu de presentar les noves línies de recerca en matèria de solidaritat familiar des de quatre àmbits científics diversos: la psicologia, la filosofia, l’economia i la sociologia.