Més de 200 directius i empresaris es reuneixen a València en el Simposi Empreses amb Rostre Humà

28/06/19
Comparteix aquesta informació

L’Hotel Balneari Les Arenes de València va acollir, el 13 de juny passat, el 7è Simposi Empreses amb Rostre Humà, organitzat per la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu. En aquesta setena edició, es va abordar el futur del treball i l’impacte de la tecnologia en les empreses, amb la participació de més de 200 directius i empresaris.

Més de 200 directius i empresaris es reuneixen a València en el Simposi Empreses amb Rostre Humà

Durant la jornada es van desenvolupar cicles de conferències i sessions en què els ponents van exposar aspectes crítics per al bon funcionament de les organitzacions durant els propers anys.

Carlos Rey, director de la Càtedra, va parlar de la necessitat de connectar el propòsit personal i el de l’empresa. “L’ànima de l’empresa està formada per l’ànima de cada un dels treballadors” va apuntar el professor, expert en direcció estratègica i gestió del canvi.

Per la seva banda, Pablo Cardona, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR), va reptar els assistents a “crear experiències valuoses” per protegir, per sobre de tot, el paper que juguen les persones en les organitzacions, referint-se als treballadors i els clients.

L’última sessió va anar a càrrec de Núria Chinchilla, professora de Direcció de Persones en les Organitzacions de l’IESE Business School, que va centrar el seu discurs en la missió de les empreses i en la importància que les persones puguin liderar la seva trajectòria professional i personal.

A més de representants de les empreses de la càtedra, entre els ponents es trobaven Ignacio Orúe, director de Recursos Humans i Comunicació a Orange Espanya; Marisa Salanova Soria, directora de WANT Research Team, i Carmen Soler Pagán, directora del Fòrum d’Organització Saludable.

Durant el Simposi, es va desenvolupar un debat sobre humanisme i tecnologia amb la presència d’Ángel Alloza, CEO i secretari general de Corporate Excellence, i de Ricardo Maturana, CEO de GNOSS, els quals van advocar pel bon ús de la tecnologia: “Ens fa més humans” i és una oportunitat per al desenvolupament de les persones i les organitzacions. 

En el Simposi també hi va haver una taula rodona: “Tendències i bones pràctiques en organitzacions saludables”, formada per Fernando Badenas, director de Persones i Formació d’AIMPLAS; Joan Pau Borregón, president d’AEDIPE; Montse Moré, directora general de Full Audit, i Maria López Ortiz, directora de Relacions Internacionals i àrea Jurídica d’Ausolán.

A més a més, en el marc del Simposi, es va atorgar un reconeixement a l’empresa Vygon Espanya pels seus cinc anys com a membre de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu.

El Simposi estava coorganitzat pel Fòrum d’Organització Saludable i tenia el patrocini d’Aitex i AIMPLAS.