Més de mil convidats a la graduació de la Facultat d’Odontologia

22/07/16
Comparteix aquesta informació

Un any més, els jardins del Campus Sant Cugat van acollir l’acte de graduació de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona. Va ser el moment de lliurar els títols als estudiants de grau, màster, residència clínica i als nous doctors, que en aquesta ocasió van ser 28.

Més de mil convidats a la graduació de la Facultat d’Odontologia

Els nous graduats van ser apadrinats pel Dr. Victor Küppers, alumni i professor de UIC Barcelona i conferenciant. Küppers va animar els assistents a humanitzar un món que està perdent humanitat. Per la seva banda, el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, va presidir l’acte i va felicitar els ara alumni, a més d’animar-los a treballar amb excel·lència. També els va encoratjar perquè no deixin mai d’estar actualitzats i, en la mesura que puguin, imparteixin docència i continuïn investigant.

Després del lliurament de diplomes a tots els graduats i postgraduats, els representants dels estudiants de grau van fer un divertit repàs pels anys de carrera. Així mateix, el representant dels nous màsters i postgraduats, Ernest Lucas, va fer un divertit repàs per les diferents especialitats i va animar els assistents a no perdre el que a parer seu constitueix el “segell UIC Barcelona”, una manera comuna d’entendre l’odontologia, que, segons Lucas, passa per, entre altres coses, “ser crítics amb nosaltres mateixos i treballar colze a colze amb les diferents especialitats”. L’acte va continuar amb la imposició de birrets als 28 nous doctors seguit pel discurs del seu representant, la Dra. Celia Sánchez. Després del tradicional cant del Gaudeamus Igitur es va servir un còctel als assistents.