Més d’un centenar d’alumnes d’intercanvi internacional han assistit a la Welcome Session de UIC Barcelona

27/01/17
Comparteix aquesta informació

El 20 de gener passat, la nostra Universitat va rebre 134 alumnes de diverses nacionalitats a la Sessió de Benvinguda que el Servei de Relacions Internacionals organitza semestralment, fet que suposa un increment del 20,72% respecte el curs passat. La sessió es va fer a l’Aula Jardí del Campus de Barcelona.  

Més d’un centenar d’alumnes d’intercanvi internacional han assistit a la Welcome Session de UIC Barcelona

La Welcome Session és una sessió de benvinguda que ofereix la Universitat als alumnes d’intercanvi que estudiaran a la nostra universitat, la qual consta d’una presentació institucional amb intervencions del Servei de Relacions Internacionals, el Servei d’Estudiants i l’Institute for Multilingualism.

Durant la jornada, els diferents coordinadors també ofereixen als estudiants una visita guiada per cada facultat .

Per primera vegada, han vingut a UIC Barcelona estudiants de la República Txeca i de Croàcia. En total, han assistit a l’acte alumnes de vint països (com Lituània o el Canadà), trenta d’aquests alumnes provenen de la Universitat Iberoamericana de Mèxic en qualitat de visitants.

Dissabte gairebé un centenar d’alumnes van gaudir d’una visita guiada per Barcelona en bus turístic i a peu pel nucli històric de la Ciutat Comtal.

Welcome session (January 2017)