Montserrat Gas inaugura el seminari sobre Família i Empresa de la Universitat Austral de l’Argentina

13/10/15
Comparteix aquesta informació

La directora de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família va ser convidada a inaugurar les activitats del seminari organitzat per la Dra. Patricia Debeljuh, directora del Centro Confye, de la universitat llatinoamericana. La sessió, que va tenir lloc a Buenos Aires el dia 21 d’agost passat, es va centrar en la importància de les polítiques d’ajuda a les famílies i en el paper dels diferents agents socials a l’hora d’ajudar-les a fer les seves funcions. 

Montserrat Gas inaugura el seminari sobre Família i Empresa de la Universitat Austral de l’Argentina

Durant el seminari, a més a més, es va presentar la primera edició del Postgrau en Polítiques Familiars (link), que començarà a impartir-se el proper mes de març de 2016 i està coordinat per la Dra. Consuelo León, directora de l’Observatori de Polítiques Familiars de l’IESF. Es tracta d’un postgrau totalment en línia, pioner en el seu àmbit. Hi col·laboren docents i experts de UIC Barcelona i de l’IAE Bussines School (Centro Walmart - Conciliación Familia y Empresa).

El Postgrau en Polítiques Familiars s’imparteix totalment en línia al llarg de quatre mesos, de març a juny del 2016, i està estructurat en vuit mòduls teoricopràctics (15 ECTS). Respon a l’exigència de tenir professionals preparats en l’anàlisi, el disseny i l’avaluació de les polítiques socials que afecten la família. L’objectiu és proporcionar una àmplia base de coneixements sociològics, antropològics, jurídics i econòmics impartits per experts. Les activitats docents i el sistema de tutoria garanteixen les competències  necessàries perquè el participant sigui capaç de dissenyar i implementar polítiques de família en l’entorn de les entitats públiques o privades en les quals es desenvolupi professionalment. El perfil d’estudiants al qual va dirigit és el de responsables, funcionaris i tècnics de les administracions públiques d’àmbit estatal, autonòmic, provincial i local, membres de partits polítics, representants sindicals, directius d’empreses, responsables d’entitats relacionades amb la família en l’àmbit de l’educació, la salut pública i els mitjans de comunicació, directius i personal d’ONG.