La Dra. Montserrat Gas participa en una conferència internacional sobre la família a Rússia

21/12/18
Comparteix aquesta informació

Un dels temes principals del congrés va ser el paper del pare en l’àmbit familiar.

La Dra. Montserrat Gas participa en una conferència internacional sobre la família a Rússia

El 2 de novembre passat va tenir lloc la Conferència Internacional “Família del tercer mil·lenni: crisi o evolució”, organitzada per la professora Irina Cheremisova, directora del Departament de Psicologia de la Universitat Estatal de Volgograd (VOlSU).

Els organitzadors hi van convidar Montserrat Gas, directora de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família, que hi va participar en línia, a través d’un vídeo en què va compartir amb la resta de ponents i assistents l’experiència del treball fet a l’Institut, així com les principals línies principals de recerca impulsades.

La coordinadora del curs de Postgrau en Matrimoni i Educació Familiar a Rússia, Katerina Tsikhomska, va presentar aquest programa i també els resultats obtinguts en la formació de la primera promoció d’alumnes del curs passat.

A la conferència, s’hi van presentar diverses investigacions sobre la situació de la família russa, especialment en el tema de la paternitat i de com fer present el paper del pare en la família, l’activitat econòmica i la seva influència en l’educació dels fills, a més a més d’altres aspectes relacionats amb l’àmbit psicològic de consultoria familiar.

L’acte es va celebrar en un ambient de confiança i col·laboració entre alumnes, i els professors que hi van ser presents van facilitar l’intercanvi d’experiències. La Facultat de Psicologia i l’Institut d’Estudis Superiors de la Família inicien així una col·laboració en la promoció i l’enfortiment dels llaços familiars, amb l’objectiu d’aconseguir societats robustes capaces d’afrontar els reptes del futur, tenir cura de les persones grans i educar les noves generacions.