Neix la nova Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible

17/01/20
Comparteix aquesta informació

La nova oficina té com a propòsit principal coordinar i impulsar accions per a la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 a la Universitat.

Neix la nova Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible
Equip de la nova Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible
UIC Barcelona ha constituït la nova Oficina de Cooperació i Desenvolupament Sostenible que substitueix l’antiga Oficina de Sostenibilitat. Aquest nou servei, ubicat al Campus Barcelona, continuarà treballant per fomentar i coordinar la sostenibilitat en totes les àrees de la Universitat, així com per impulsar noves accions per implementar els diferents ODS.
 
La renovada oficina, a través del programa UIC + Sostenible, continuarà organitzant jornades de formació i sensibilització ambiental obertes a tota la comunitat universitària, a més a més de fer un seguiment del Pla Estratègic de Sostenibilitat 2016-2022 de UIC Barcelona. 
 
Pel que fa les noves funcions del servei, el departament actuarà com a representació institucional de la Universitat en les reunions sobre els ODS d’àmbit local (Ajuntament de Barcelona), autonòmic (Sistema Universitari Català i la Generalitat), estatal (reunions del Ministeri i de la CRUE) i també europeu. D’altra banda, s’encarregarà d’estudiar i recopilar informació sobre els projectes de cooperació que actualment es desenvolupen a la Universitat i n’impulsarà de nous.  
 
La directora de la nova oficina, Dra. Sílvia Albareda, juntament amb el seu equip, format per Mariona Vila, Carla Vidal, Sara del Valle i Paula Blanchart, treballaran de forma coordinada en els àmbits de polítiques de sostenibilitat, responsabilitat social universitària, gestió ambiental, docència i recerca a través de la Comissió de Sostenibilitat.