Neix l’Aula d’Innovació Docent

16/02/17
Comparteix aquesta informació

La Universitat ha creat l’Aula d’Innovació Docent, una iniciativa que neix gràcies a l’impuls de la Fundació Puig i que pretén acollir totes les activitats relacionades amb la innovació a l’aula. A través d'aquesta aula es volen reconèixer i impulsar les iniciatives d'innovació docent, tant des del punt de vista metodològic com de recerca i de desenvolupament tecnològic.

Neix l’Aula d’Innovació Docent

Els principals objectius d’aquest projecte són, entre d’altres, potenciar l’interès del professorat per millorar la seva metodologia docent, centralitzar el coneixement en allò referent a la innovació docent i oferir-ho com a servei a la comunitat de UIC Barcelona, i aconseguir nivells d’excel·lència en tot el que estigui relacionat amb les tècniques de docència.

Elena Santa María, membre del Servei d’Innovació i Qualitat Educativa de UIC Barcelona (SIQE) i coordinadora de l’Aula, explica que “el creixent interès del professorat en implementar iniciatives i projectes d’aquest tipus i la necessitat que la Universitat es posicioni competitivament en aquest àmbit” ha fet possible el naixement d’aquesta aula.

L’equip que dirigeix el projecte està format, d’una banda, pels professors Carlos de Miranda, de la Facultat de Dret; Pilar Fuster, de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut; Eva Perdiguer, de la Facultat d’Educació i, de l’altra, Elena Santa Maria, de SIQE, i Carles Rius, del Departament d’Innovació Tecnològica.