Neus Calpe i Anna Suñol, alumni de UIC Barcelona, guardonades en els Premis de Recerca en Infermeria Fundació Vila-Saborit

24/11/17
Comparteix aquesta informació

Els premis, creats el 2016 per la Fundació Vila-Saborit, l'Hospital Universitari Sagrat Cor i UIC Barcelona, tenen com a objectiu reconèixer, donar suport i difondre la recerca en l'àmbit de la Infermeria.

Neus Calpe i Anna Suñol, alumni de UIC Barcelona, guardonades en els Premis de Recerca en Infermeria Fundació Vila-Saborit

Coincidint amb el dia de Santa Isabel d'Hongria, patrona de la Infermeria, el 17 de novembre, l'Hospital Universitari Sagrat Cor va acollir el lliurament de la segona edició dels Premis de Recerca en Infermeria Fundació Vila-Saborit. En l'acte es van presentar els tres treballs de finalització de màster seleccionats entre les 17 candidatures avaluades per un jurat expert tant de l'àmbit acadèmic com de l'àmbit clínic. En aquesta ocasió, dos dels projectes reconeguts pertanyen a dos alumni de UIC Barcelona, Anna Suñol i Neus Calpe, que han realitzat el Màster en Recerca Clínica que imparteix la Universitat.

El primer premi va ser per a “Incertidumbre frente a la enfermedad: depresión y calidad de vida en personas con esclerosis múltiple”, d'Anna Suñol. El primer accèssit va recaure en Elena González i el seu treball “Eficacia de una app de actividad física y alimentación como soporte al control prenatal en gestantes con obesidad”. Finalment, el segon accèssit va ser per a l'estudi “Eficàcia de la subjecció de la sonda vesical en la disminució d'infeccions urinàries en el pacient crític”, de Neus Calpe.