Arrenca el nou Master’s Degree in Venture Capital and Private Equity

21/09/17
Comparteix aquesta informació

Dilluns passat, 18 de setembre, UIC Barcelona va donar la benvinguda a la primera promoció d’alumnes del Master’s Degree in Venture Capital and Private Equity.

Arrenca el nou Master’s Degree in Venture Capital and Private Equity

Aquest màster, que té la col·laboració i una beca de KPMG, és un programa únic per aprendre sobre capital risc. Les classes s’imparteixen íntegrament en anglès i es dirigeix ​​especialment a aquelles persones que busquen especialitzar-se en capital risc, capital d’inversió, serveis de transacció i finançament empresarial.

En el seu discurs de benvinguda, la Dra. Marta Mas, degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, va destacar la internacionalitat dels estudiants del Màster i va afirmar que aquest aspecte “serà molt important per al vostre enriquiment i projecció, tant professional com personal”.

La Dra. Mas també va destacar la ciutat de Barcelona com a lloc excepcional per estudiar un màster sobre la temàtica de capital risc, atès que, en paraules seves: “S’està posicionant com una ciutat bressol d’emprenedors i incubadora de start-ups” i, en aquest sentit , va afirmar que “esperem que us ofereixi moltes oportunitats”.

En la sessió d’obertura, també hi va participar el Dr. Francesc Prior, director del Màster. Les classes tenen lloc de dilluns a divendres en horari de tarda i el programa té una durada de deu mesos.