Nova edició del Curs Internacional en Cirurgia Estètica a la UIC

06/05/14
Comparteix aquesta informació

Els dies 24 i 25 d'abril es va celebrar a la UIC el III Curs Pràctic Internacional en Cirurgia Estètica i Rejoveniment Facial, dirigit pel Dr. Josep Maria Serra-Renom, de la UIC, el Dr. Francesco D'Andrea, de la Seconda Università degli Studi di Napoli, i la Dra. Marian Lorente, de la UIC.

Nova edició del Curs Internacional en Cirurgia Estètica a la UIC

El curs, la part pràctica del qual es va impartir al Laboratori d’Anatomia Quirúrgica i Funcional Jordi Cervós-Navarro, va posar de manifest que les tècniques utilitzades en material cadavèric milloren la cirurgia plàstica i eviten errors en pacient.

A causa de la importància del coneixement anatòmic previ a la cirurgia estètica facial i del fet que les estructures anatòmiques facials siguin tan delicades (nervi facial, músculs del globus ocular, paquets de greix orbital, lligaments reticulars, músculs de la mímica, i interrelació de totes aquestes estructures), la Universitat Internacional de Catalunya i la Seconda Università degli Studi di Napoli uneixen des de fa tres anys esforços per posar en marxa aquest curs teoricopràctic d’anatomia facial.

En la present edició, els assistents van ser principalment caps de servei i adjunts d’hospitals i clíniques públics i privats arribats de diferents països, com Suècia, Itàlia o Argentina. El curs es va impartir en castellà, anglès i italià.