Nova edició dels premis CEIM a la School of Architecture de UIC Barcelona

29/07/16
Comparteix aquesta informació

El 21 de juliol passat, durant l’acte d’inauguració de l’exposició de Treballs de Final de Grau de la School of Architecture de UIC Barcelona "R_Urban Hubs: interrogar els límits de Barcelona al segle XXI", es van lliurar els premis organitzats per la CEIM, la Càtedra d’Edificació Industrialitzada i Medi Ambient de UIC Barcelona.

Nova edició dels premis CEIM a la School of Architecture de UIC Barcelona

El jurat, format per Teresa Batlle, sòcia fundadora de Pich Architects; Jordi Bolea, responsable de relacions institucionals de Rockwool Peninsular, i Núria Pedrals, presidenta de AuS (Agrupació d’Arquitectura i Sostenibilitat del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya), va lliurar els premis als millors projectes amb les solucions de sostenibilitat més innovadores. El projecte “Headquarter IAG”, de Josep Maria Valls, i el projecte “Joncs Metropol”, d’Olga Beltrán, van ser els projectes guanyadors d’aquesta edició dels premis.

La School of Architecture és pionera a introduir la sostenibilitat com a matèria obligatòria i transversal en el seu pla d’estudis. Amb la càtedra CEIM, que té l’impuls de Pich Architects i el patrocini de Rockwool, l’escola vol atendre les necessitats del mercat i cooperar en una àrea cientificotecnològica en projectes d’R+D. Té tres àmbits clars d’actuació: la formació, la generació de coneixement i la transferència de tecnologia i coneixement. La CEIM té per objecte establir vies de col·laboració i de desenvolupament conjunt entre UIC Barcelona i les diferents empreses i entitats del sector de l’edificació per obtenir un resultat significatiu en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.